Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Στην Α2 ο ΟΦΗ!


H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επισημοποίησε την συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α2 κατηγορία ανδρών μετά την αδυναμία συμμετοχής του Α.Σ Απόλλωνα Πατρών σε αυτήν την κατηγορία.


Έτσι η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία κάτι που Άξιζε αλλά της το στέρησαν,με τις Άδικες τιμωρίες που της επέβαλαν στο περασμένο πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Δελατόλας , που φέτος συμπληρώνει έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΟΦΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση : “Όλοι οι παίκτες της ομάδας είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κερδήθηκε ένα στοίχημα πολλών ετών. Όταν πέσαμε στο τοπικό όλοι τότε στον σύλλογο υποσχεθήκαμε ότι θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να βρεθεί ξανά όσο ψηλότερα γίνεται και σήμερα αισθάνομαι δικαιωμένος. Στόχος μας φέτος πρέπει να είναι πρωτίστως η παραμονή, αφού ο σχεδιασμός έγινε με άλλα κριτήρια και την επόμενη χρονιά είνμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα βάλει ακόμα ψηλότερους στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Έχοντας και την βοήθεια του κόσμου μας όλα θα πάνε καλά και όλοι μας θα είμαστε περήφανοι για τον ΟΦΗ”

Φυσικά και θα είμαστε όλοι εκεί,μαζί με τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ και να βάλουμε πλώρη για Ακόμα Ψηλότερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: