Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ζορμπάς: ''Να μας γίνει συνήθεια η νίκη''


Ένας από τους καλύτερους παίκτες των τελευταίων αγώνων του ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Ζορμπάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ξεχώρισε με την παρουσία του και στο παιχνίδι με την Ρόδο, αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν στο να πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Ζορμπάς εξείρε την απόδοση του ΟΦΗ στο "σμαραγδένιο νησί" λέγοντας πως η ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Ζορμπά στον Athletic Radio 104,2:

Για τη νίκη στην Ρόδο: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και όλη την εβδομάδα σκεφτόμασταν πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Λέγαμε μεταξύ μας οι παίκτες ότι η νίκη ήταν μονόδρομος και τελικά έχοντας στο μυαλό μας μόνο αυτό το αποτέλεσμα, καταφέραμε να το κερδίσουμε».

Για την εμφάνιση στον αγώνα της Κυριακής: «Μαζί με το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι της Καλαμάτας, θεωρώ ότι στην Ρόδο κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου δείξαμε μέρος των δυνατοτήτων μας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα, πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πως θα πάρουμε τις νίκες. Έχουμε τις δυνατότητες γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια, ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν παίρναμε τη νίκη λόγω ατυχίας, όμως θα κάνουμε τη νίκη συνήθεια. Η νίκη στην Ρόδο ήταν πολύ σημαντική όμως θα πρέπει να έχουμε και ανάλογη συνέχεια. Έχουμε τα παιχνίδια με Εθνικό, Κέρκυρα και στην συνέχεια δύο εντός με αποτέλεσμα να μας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγουμε στην βαθμολογία».

Για τον εαυτό του: «Όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Οι συνθήκες στην ομάδα είναι πολύ καλές και εγώ προσπαθώ συνεχώς για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μου που συναύδουν με τον ΟΦΗ, και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα».

Για τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει στον ΟΦΗ: «Eπειδή ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και γνώριζα ότι θα είναι πρωταγωνιστής στην Β΄ Εθνική. Αλλά και λόγω του κύριου Σηφάκη που είχα συνεργαστεί μαζί του και γνώριζα ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια».

Απο τον Athletic Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια: