Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο ΟΦΗ τούς κάθεται στο..στομάχι !!


Η επιθεώρηση ρουτίνας που έγινε στο «Γεντί Κουλέ» προκειμένου να ελεγχθούν τα έργα προστασίας που έγιναν σύμφωνα με την υπόδειξη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, έφερε στην επιφάνεια την πίεση που δέχονται οι διοικούντες την Ε.Π.Α.Ε. προκειμένου το γήπεδο του Ο.Φ.Η. να μην έχει την όψη γηπέδου, αλλά… στρατοπέδου συγκέντρωσης…

Τι εννοούμε; Όλα εξηγούνται στη φράση του υπεύθυνου έργων της Ε.Π.Α.Ε κ. Λευτέρη Γενεράλη: «τι θέλετε να κάνω, όλοι έχουν λυσσάξει με τον Ο.Φ.Η.». Αυτό είπε όταν αντέδρασαν οι διοικούντες τον Ο.Φ.Η. στην υπόδειξή του για τοποθέτηση αγκαθωτού σύρματος (!!!) κατά μήκος των θυρών 1, 4 και 5 ενώ ζήτησε να παρθούν επιπλέον μέτρα και να μπει προστατευτικό πλέγμα και στη μεγαλύτερη θύρα του «Γεντί Κουλέ» την 8. Αυτή η φράση, αλλά και όσα επιπλέον ζητά μέσω του κ. Γενεράλη η Ε.Π.Α.Ε. εξόργισε τους ανθρώπους του Ο.Φ.Η. που θεώρησαν ότι ήρθε στην Κρήτη δεχόμενος πιέσεις από τρίτους που δεν θέλουν ο Ο.Φ.Η. να έχει γήπεδο, αλλά φυλακή και κατ’ επέκταση να δημιουργούν προβλήματα στην Κρητική ομάδα.

Έπειτα από αρκετές και πολύωρες διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών αποφασίστηκε να δοθεί προφορική άδεια για την καταλληλότητα του γηπέδου από τη στιγμή που έγιναν πράξη αυτά που είχε ζητήσει αρχικά η Ε.Π.Α.Ε. και σήμερα να δοθεί και η γραπτή άδεια ώστε να μπορέσουν και να εκδοθούν άμεσα και τα εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Εθνικό στο «Γεντί Κουλέ».

Contra.gr

Αυτό που βλέπω είναι οτι όντως ο ΟΦΗ τούς έχει καθίσει στο στομάχι και προφανώς δεν μπορούν να χωνέψουν το οτι ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!

Δεν θέλουν μια Κρήτη μονιασμένη στήν Ιδέα του ΟΦΗ.Του ΟΦΗ της Κρήτης του ΟΦΗ που ανήκει στον Λαο του!Είχαν καλομάθει τόσα χρόνια οτι τον έχουν κοιμήσει τον Γίγαντα.Αλλά τούς..χαλάσαμε τα σχέδια.Θέλετε δεν θέλετε "κύριοι" ο ΟΦΗ θα βρεθεί εκεί που ανήκει και εκεί που δεν τον ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ με τα βρώμικα παιχνίδια σας.ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!Πλέον με το διαδύκτιο "ουδέν κρυπτόν υπο τον Ήλιον".Οι βρωμιές και οι ασχήμιες που επιφυλάσσεται στήν Ομάδα μας θα γυρνάνε πάνω σας.Αλήθεια απο ολα τα επεισόδια(και εις βάρος των οπαδών μας) που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στα γήπεδα-χωράφια της Β εθνικής..ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΦΗ και μάλιστα τόσο βαριά?


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΛΥΣΣΑΝΕ"!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: