Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Κίνηση ανθρωπιάς από τους φιλάθλους του ΟΦΗ


Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ όπου συγκεντρώθηκαν 30 φιάλες αίμα.

Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ "Θύρα 4 Black Army" διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος στην οδό Κονδυλάκη και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι αυτή η ενέργεια είχε και μεγάλη ανταπόκριση από την πλευρά του κόσμου.

Από την εθελοντική αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 30 φιάλες αίμα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αιμοδοσία συμμετείχαν περίπου 100 φίλαθλοι του ΟΦΗ και όχι μόνο.

Μάλιστα η εθελοντική αιμοδοσία θα επαναληφθεί ξανά σε 6 μήνες και όλοι ελπίζουν ότι και τότε θα υπάρχει ανταπόκριση σε μια πραγματική κίνηση ανθρωπιάς από τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/15967

4 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Θαυμάσια.
Οι φίλαθλοι έδωσαν το αίμα τους για τον ΟΦΗ.
Ας ελίσουμε πως και ο ΟΦΗ θα δώσει το δικό του για τους φιλάθλους!

Basilis4 είπε...

Το μόνο που θέλω απο την ΠΑΕ τούς προπονητές και τους παίκτες,είναι να κάνουν σωστά την δουλειά τους.Τίποτα άλλο.Άλλωστε κανείς απο όσους αγωνίστηκαν για τον Ανεξάρτητο ΟΦΗ δεν έχει άλλες "αξιώσεις" παρά μόνο αυτό.Να κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Και πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα.Όταν "πάρουν" παιχνίδια στα πόδια τους,θα αρχίσει να φαίνετε και η δουλειά των προπονητών.Στέλιο σε περιμένω σε κάποιον αγώνα του ΟΦΗ.Όποτε τα καταφέρεις.

D.Angel είπε...

Συγχαρητήρια!Πολύ καλή κίνηση!Μπράβο

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Σίγουρα θα τα καταφέρω κάποια στιγμή.
Και εγώ πιστεύω στην ομάδα. Έχω πάρει άπειρες χαρές απ΄αυτήν, αλλά και έχω κλάψει από πόνο...