Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Τελικά ήταν παραμύθι τα περί "πώλησης" του ΟΦΗ?

Δυστυχώς για τον ΟΦΗ και για εμάς,ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ βατσινάς τα "γύρισε" πάλι.Η εντολή που έχει πάρει απο την οικογένεια βαρδινογιάννη-προφανώς-είναι να ΔΙΑΛΥΣΕΙ τον ΟΦΗ.Και αυτό κάνει.Αναιρώντας τις δεσμεύσεις του,προς τον Νίκο Μαχλά τελικά έβαλε "πωλητήριο" στην ομάδα,ζητώντας να του πληρώσουν τα χρέη ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ,και να του δώσουν και 3 εκατομύρια ευρώ.Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι..Πιστεύω οτι και τα λεφτά να βρεθούνε,κάτι θα σκεφτεί πάλι το διαταραγμένο του μυαλό και η ομάδα δεν θα πουληθεί.Μπορεί να βγάλει κανείς σίγουρα συμπεράσματα απο έναν ΨΥΧΟΠΑΘΗ όπως τον βατσινά?



Δεν έδωσαν τα χέρια-πουλάει ο Βατσινάς
Το athleticradio.gr σαν αυτήκοος μάρτυρας από όσα ειπώθηκαν στο ΒΑΚ σας μεταφέρει όλους τους διαλόγους.

Παράταση στην αγωνία για το μέλλον του ΟΦΗ δίνεται μετά και τις σημερινές εξελίξεις, που δυστυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος για το μέλλον της Κρητικής ομάδας.

Το ραντεβού
Νίκος Μαχλάς και Φανούρης Βατσινάς συναντήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο στις δύο το μεσημέρι με την πλευρά του παλαίμαχου άσου να αποτελείται επίσης από τους Ευρυπίδη Κουκιαδάκη και Αριστείδη Λεβεντάκη.

Η συζήτηση των δύο πλευρών διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες καθώς έληξε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα.



Πρώτος έκανε την εμφάνιση του κατεβαίνοντας τις σκάλες ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και ακολούθησαν οι Νίκος Μαχλάς, Αριστείδης Λεβεντάκης.

"Νίκολα πες τα ευχάριστα νέα. Πήρες την ομάδα"; ήταν τα λόγια των περίπου 100 φιλάθλων του ΟΦΗ που περίμεναν καρτερικά έξω από το κεντρικό κτίριο προκειμένου να ακούσουν τα ευχάριστα-για την ομάδα- νέα.

Μάταια όμως...

"Αλλάζουν τα πλάνα προς το καλύτερο"
Το athleticradio.gr βρέθηκε στο ΒΑΚ και σας μεταφέρει όλους τους διάλογους ανάμεσα στον κόσμο και στο Νίκο Μαχλά αλλά και γενικά όλα όσα ειπώθηκαν για το μέλλον του ΟΦΗ.

"Παιδιά δεν συμφωνήσαμε με τον κύριο Βατσινά, αλλά τα πλάνα μας αλλάζουν προς το καλύτερο" ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μαχλά απευθυνόμενος προς τον κόσμο και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα των συζητήσεων "ο Βατσινάς δεν μπορεί να αναλάβει τα χρέη που φτάνουν τελικά τα 2,8 εκ. ευρώ. Απόφασισε όμως να πουλήσει τον ΟΦΗ. Είναι η πιο καθαρή λύση που μπορεί να συμβεί. Δεν θέλει άμεσα τα λεφτά αλλά σε 4 με 5 χρόνια. Ζητάει 3 εκ. ευρώ που θα τα πάρει μέσα στα επόμενα χρόνια και παράλληλα να εξοφληθούν τα χρέη που υπάρχουν στην ομάδα".

Όσο για την τελική κουβέντα των συζητήσεων που διήρκεσαν σχεδόν 20 μέρες, ο Νίκος Μαχλάς απάντησε "η υπάρχουσα συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει".

Εκείνη την στιγμή πήρε τον λόγο ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης λέγοντας "ο Νίκος πρέπει και θέλει να βοηθήσει αλλά παράλληλα θα πρέπει να βοηθηθεί. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε την ομάδα καθαρή".

Όσο για την αδυναμία του Φανούρη Βατσινά να πληρώσει τα χρέη, ο έγκριτος νομικός απάντησε... "ο Βατσινάς μας είπε ότι είναι διατεθειμένος να δεσμεύσει την περιουσία του. Όμως εμείς δεν το δεχτήκαμε γιατί δεν γνωρίζουμε αν προκύψει στο μέλλον μια διαφορετική εξέλιξη. Αν γινόταν κάτι απρόοπτο θα κινδυνεύαμε να βρεθούμε ένα βήμα πριν την διάλυση" δήλωσε και στην συνέχεια πήρε θέση και για την απόφαση του Φανούρη Βατσινά να βάλει πωλητήριο στον ΟΦΗ "η μονή καθαρή λύση είναι να βρεθούν τώρα τα χρήματα για να πουλήσει την ομάδα".

Μαχλάς: "Η λευτεριά κοστίζει"
Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι "θα πρέπει άμεσα να βρεθούν μέχρι την Παρασκευή 300.000 ευρώ και μέχρι τον Σεπτέμβριο 1,5 εκ. Είναι πολλά τα λεφτά που χρειάζονται για να τρέξει η ομάδα. Παιδιά, η λευτεριά κοστίζει" και στην συνέχεια ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης πήρε τον λόγο ζητώντας την βοήθεια όλων λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν πιστεύω στους λίγους αλλά στους πολλούς".

Εκείνη την στιγμή ένας φίλαθλος του ΟΦΗ ρώτησε το Νίκο Μαχλά αν το χρέος είναι μεγαλύτερο των 2,8 εκ. ευρώ με τον κ. Κουκιαδάκη να απαντάει "τα ξεσκονίσαμε όλα. Δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό είπαμε".



Μαχλάς: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"
Ο κόσμος ρωτούσε συνεχώς αν ο Μαχλάς αποσύρεται από την προσπάθεια που ξεκίνησε με τον παλαίμαχο άσο του ΟΦΗ να τονίζει ότι "συνεχίζω την προσπάθεια. Δεν σταματάω τώρα. Είναι μοναδική ευκαιρία για τον ΟΦΗ να γυρίσει σελίδα. Δεν κοιμάμαι καθόλου, δουλεύω συνέχεια και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήδη έχουμε κλείσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και όλα τα θέματα προχωρούν. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλον χρόνο. Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος μας.

Το θέμα Ιωάννου
Εκεί αναφέρθηκε και στο όνομα του Ηλία Ιωάννου λέγοντας χαρακτηριστικά πως "υπήρχε συμφωνία με τον Ιωάννου. Μάλιστα χθες βράδυ ανέβασα ακόμα περισσότερο την προσφορά και ήμασταν κοντά σε συμφωνία. Όμως ήρθε η πρόταση από την Καβάλα και δεν μπορούσε να περιμένει" σχόλιασε την απώλεια του 30χρονου επιθετικού.

Λεβεντάκης: "Η παρουσία του Νίκου αποτελεί εγγύηση"
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αριστείδης Λεβεντάκης όπου απευθυνόμενος στον κόσμο είπε "συμμετέχω με το Νίκο γιατί πραγματικά θεωρώ ότι η παρουσία του αποτελεί εγγύηση. Και τα προηγούμενα χρόνια είχα προτάσεις για να συμμετέχω στον ΟΦΗ όμως απαντούσα αρνητικά γιατί θεωρούσα ότι δεν ήμουν χρήσιμος. Η χθεσινή ημερομηνία(30/6) ήταν καταλυτική για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Δεν μας ενδιαφέρουν οι μετοχές αλλά ο ΟΦΗ. Είμαι 30 χρόνια κοντά στην ομάδα και είμαι ένας από εσάς" κατέληξε να λέει.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/12488

Δεν υπάρχουν σχόλια: