Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

''Κομμάτι της ζωής μας ο ΟΦΗ''

Οι Νίκι Παπαβασιλείου και Μύρων Σηφάκης μίλησαν σε συνέντευξη τους για την παρουσία τους στον πάγκο του ΟΦΗ.

Το νέο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κάνει λόγο για "ιερό καθήκον" των δυο τους στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου.

Σε μια απολαυστική και ανάλαφρη συνέντευξη οι Νίκι Παπαβασιλείου και Μύρων Σηφάκης ή Μύρων Σηφάκης και Νίκι Παπαβασιλείου μιλούν για όλους και για όλα...



Αρχικά για την συνύπαρξη τους στον πάγκο του ΟΦΗ..
Νίκι Παπαβασιλείου: "Οι λόγοι ήταν καθαρά συναισθηματικοί. Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος Μαχλάς κάλεσε εμένα και τον Μύρο για να αναλάβουμε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν ιερό καθήκον για εμάς να ανταποκριθούμε. Μας ενώνουν πάρα πολλά με το Νίκο. Πάνω από όλα το όραμα να ξαναπάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Οι στιγμές που προηγήθηκαν για τον ΟΦΗ ήταν πολύ ιστορικές. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στην ομάδα την δεδομένη στιγμή".

Ο Μύρων Σηφάκης από την πλευρά του αναφέρεται στα στοιχεία που χρειάζονται για την επάνοδο στην Σούπερ Λίγκα λέγοντας πως... "Είναι συνδυασμός αγάπης, σεβασμού, αφοσίωσης, συσπείρωσης και πράξεων. Πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα. Ξεκινάμε από μηδενική βάση και χτίζουμε βήμα-βήμα τις αρχές που έχουμε ζήσει ως παίκτες σε αυτήν την ομάδα".

Το νέο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία του κόσμου με τον Μύρων Σηφάκη να δηλώνει ότι... "Η βοήθεια και η στήριξη του κόσμου ήταν αυτή που κράτησε όρθια την ομάδα στα "πέτρινα" της χρόνια. Η αγάπη του κόσμου προς τον ΟΦΗ ήταν αυτή που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τις ανακατατάξεις που ακολούθησαν με μπροστάρη το Νίκο Μαχλά και στην συνέχεια τον Γιάννη Κουράκη. Χωρίς τον κόσμο του ΟΦΗ δεν θα γινόταν τίποτα".

Ο Νίκι Παπαβασιλείου αναφέρεται από την πλευρά του στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας... "Πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΟΦΗ. Η προσωπικότητα του Νίκου Μαχλά έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Η ομάδα είναι έτοιμη κατά 80-85%. Περιμένουμε ακόμα τέσσερα παιδιά που θα μας δώσουν ποιότητα".

Τέλος ο Μύρων Σηφάκης αναφέρεται στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ λέγοντας πως... "Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Υπάρχει πολύ όρεξη και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πειθαρχία και κανόνες. Δεν παίζουμε με αυτά. Οι παίκτες το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή. Κατάλαβαν επίσης ότι βρίσκονται σε μια διαφορετική ομάδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Είναι χρέος μας προς τον κόσμο να πάει ο ΟΦΗ εκεί που του αρμόζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: