Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά εγκλήματα στην Κρήτη: η πτώση του Ο.Φ.Η. στην Β' Εθνική κατηγορία και η συνεχιζόμενη ομηρία του από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ενώ σε κάθε ευνομούμενη χώρα για ένα τέτοιου μεγέθους έγκλημα οι ηθικοί αυτουργοί θα τιμωρούνταν παραδειγματικά, αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο κύριος υπεύθυνος για την τραγική αυτή κατάληξη του Ο.ΦΗ. Φανούρης Βατσινάς, όχι μόνο δεν έχει υποστεί την παραμικρή συνέπεια από την πράξη του αυτή αλλά συνεχίζει να αναζητά οικονομικά οφέλη από τον διορισμό του στον Ο.Φ.Η.



Κανείς υγιώς σκεπτόμενος φίλος του Ο.Φ.Η. δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο ο Φανούρης Βατσινάς ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα για να παραχωρήσει την ομάδα. Μια ομάδα γεμάτη χρέη, χωρίς έμψυχο υλικό, χωρίς οργάνωση, χωρίς όραμα και προοπτική, μια ομάδα όπως την κατάντησε ο Φανούρης Βατσινάς. Ακόμα και τώρα, ένα βήμα πριν την διάλυση του Ο.Φ.Η. ο Φανούρης Βατσινάς επιμένει στις πρακτικές που θα του επιφέρουν εύκολο πλουτισμό από τον Ο.Φ.Η. και που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την οργή χιλιάδων Κρητικών φιλάθλων.



Καλούμε τον Φανούρη Βατσινά, έστω και τώρα, να απομακρυνθεί από τον Ο.Φ.Η. χωρίς περαιτέρω οικονομικά ανταλλάγματα και να επωμιστεί τα χρέη που του αναλογούν. Η άνευ όρων παραχώρηση των μετοχών στο Νίκο Μαχλά αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος για να μη διαλύσει ο ιστορικός μας Ο.Φ.Η. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και απαίτηση από πλευράς Φανούρη Βατσινά θα σημαίνει αυτόματα ότι εσκεμμένα προχωρά στη διάλυση του Ο.Φ.Η. μας και την προδοσία προς το πρόσωπο και τα όνειρα χιλιάδων Κρητικών.



Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία ώστε ο Φανούρης Βατσινάς να μην μετατραπεί σε κοινωνικό απόβλητο στο ίδιο του το νησί. Η τελευταία ευκαιρία ώστε να μην στιγματιστεί παντοτινά αυτός και η οικογένειά του με κάτι τόσο βαρύ: την διάλυση του Ο.Φ.Η. Σε αντίθετη περίπτωση η Κρήτη θα μοιάζει πολύ μικρή πλέον για τον κ. Βατσινά. Εμείς ως σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών προειδοποιούμε ότι δεν είμαστε πλέον ικανοί να τιθασεύσουμε την δικαιολογημένη οργή των χιλιάδων οπαδών της ομάδας προς το πρόσωπο του κ Βατσινά.



Καλούμε επίσης τους πολιτικούς του τόπου μας να πάρουν επιτέλους θέση για το δράμα που περνάει ο Ο.Φ.Η. Ο Ο.Φ.Η. κύριοι δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρεία. Είναι αθλητικός και κοινωνικός φορέας, είναι σύμβολο για χιλιάδες συμπολίτες σας. Ρωτήστε τους συναδέλφους σας από την Θεσσαλονίκη να σας πουν πώς αντέδρασαν αυτοί σε ανάλογες περιπτώσεις, πώς τίμησαν τους ψηφοφόρους τους και τον τόπο τους Παραδειγματιστείτε από αυτούς. Ο λαός της Κρήτης δεν ξεχνάει.






ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ



SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Ε.Ι CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: