Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ




Μέσα στο σκοτάδι της αβεβαιότητας και της μιζέριας που επέφερε η διαχείριση Βατσινά εμφανίστηκε μοναδική πρόταση προοπτικής από έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύονται όλοι όσοι επιθυμούν έναν ανεξάρτητο Ο.Φ.Η., τον Νίκο Μαχλά. Παρόλο που οι κινήσεις Μαχλά έχουν ως στόχο να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και την διαφαινόμενη διάλυση οι ενέργειές του σαμποτάρονται από τον άνθρωπο που έφεραν την ομάδα σ' αυτό το σημείο, τον Φανούρη Βατσινά. Ο κ. Βατσινάς, ένας άνθρωπος με μικρό ηθικό ανάστημα, συνεχίζει χωρίς ντροπή το ρεσιτάλ του ψεύδους και της αναξιοπιστίας προς τον κόσμο της ομάδας και όποιον άλλο είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει τεράστια χρέη, ανοίγματα όπως τα λέει, ο άνθρωπος που κατάφερε να ρίξει την ομάδα και να διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο ίδιος αυτός άνθρωπος που κρατάει όμηρο την ομάδα επιζητώντας μάλιστα να βγάλει και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Δεν θα μπορούσε βέβαια ο κ. Βατσινάς, ο οποίος προσπαθεί να μετατρέψει μια ιστορική ομάδα σε μαγαζάκι του για να περνά την ώρα του, να μην έχει την συμπαράσταση των πραγματικών ιδιοκτητών της ομάδας που δημιουργούν συνεχώς εμπόδια με σκοπό η ομάδα να παραμείνει υπό τον ζυγό τους.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή ο Νίκος Μαχλάς είναι ο μοναδικός που βγήκε μπροστά ρισκάροντας τη φήμη και το όνομά του, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Λεβεντάκη. Ως οπαδοί του Ο.Φ.Η. στηρίζουμε τις ενέργειες Μαχλά και όσους είναι μαζί του γιατί ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και τα όνειρά μας για έναν ανεξάρτητο, αξιοπρεπή Ο.Φ.Η. Παράλληλα καλούμε όλους τους φορείς του Ηρακλείου να στηρίξουν αυτή την κίνηση ή οποιαδήποτε άλλη που θα οδηγήσει σε καθαρή αγορά της ομάδας μας. Ιδιαίτερα καλούμε όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως υποψήφιοι αγοραστές να συστρατευτούν με τον Νίκο Μαχλά για το καλό του ΟΦ.Η. Έφτασε επιτέλους ο καιρός να σταματήσουν να περιορίζονται σε εμφανίσεις στα τηλεοπτικά κανάλια με σκοπό τις δημόσιες σχέσεις και έμπρακτα να δείξουν τώρα πόσο αγαπούν τον Ο.Φ.Η. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί από τη συνεχιζόμενη κοροϊδία. Αν επιθυμούν να κάνουν κάτι ας το κάνουν τώρα, αλλιώς να μην ξανα ασχοληθούν με την ομάδα μας.

Τέλος, συστήνουμε σε επίδοξους «επενδυτές» που θα θελήσουν να πάρουν την θέση του προέδρου της ΠΑΕ να μην τολμήσουν να επιβάλλουν λύση τύπου Βατσινά, λύση δηλαδή διαφορετική από αυτή της καθαρής πώλησης της ομάδας χωρίς σύννεφα και σκιές. Το κριτήριο του κόσμου είναι πλέον αλάνθαστο και δεν θα δεχτεί άλλον Βατσινά στη θέση του Βατσινά.



Να ναι σίγουροι ότι θα μας βρουν μπροστά τους και οι αντιδράσεις μας θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ



SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

ΘΥΡΑ 4-BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Ε.Ι CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: