Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Εναντια στον εμπαιγμο.

Φίλοι Ομιλίτες!
Άναυδοι παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες το ντεμαράζ εμπαιγμού του κ.Βατσινά προς τον κόσμο του ΟΦΗ, προς επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης μας αλλά και γενικά προς την κρητική κοινωνία.
Ο κ.Βατσινάς, ο οποίος ποτέ και σε κανέναν δεν ανακοίνωσε το ποσό με το οποίο απέκτησε τις μετοχές της ΠΑΕ ΟΦΗ, απέρριψε χωρίς καν να καταδεχτεί να τη συζητήσει μια διαφανή, ειλικρινή και ξεκάθαρη πρόταση για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ. Μιας ΠΑΕ που είναι ουσιαστικά ακέφαλη καθώς δεν έχει Διοικητικό Συμβούλιο για περισσότερο από έναν μήνα!
Ταυτόχρονα μηνύει οπαδούς της ομάδας επειδή τόλμησαν (!) να τον αμφισβητήσουν και προέβησαν σε ειρηνικές κινητοποιήσεις εναντίον του, ενώ υποτιμώντας τη νοημοσύνη ολόκληρου του κρητικού λαού εκδίδει ανακοινώσεις λέγοντας ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις (την ίδια ώρα που απαξιώνει τον κ.Παπακαλιάτη και την επιχειρηματική του ομάδα) και ότι σέβεται και τιμά τους παλαιμάχους, ο ίδιος άνθρωπος που απέπεμψε τους Μαχλά-Κωνσταντινίδη και έσυρε στα δικαστήρια το Σήφη Κορωνάκη!!
Σήμερα και μετά τη γενική κατακραυγή που προκάλεσαν οι ανυπόστατες μηνύσεις του τις απέσυρε γνωρίζοντας ότι ήταν και δικαστικά καταδικασμένες, ενώ συνέχισε τον εμπαιγμό του στην Καστρινή κοινωνία λέγοντας ότι τα χρήματα που ήταν διατεθειμένοι να βάλουν οι άνθρωποι της ομάδας Παπακαλιάτη ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΗ!!
Αρνούμενος ταυτόχρονα να αποκαλύψει ΠΟΣΑ χρήματα έχε διαθέσει ο ΙΔΙΟΣ όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως πόσα προτίθεται να διαθέσει στο μέλλον!!! Ενώ βάζει ένα υψηλότατο τίμημα αγοράς της ΠΑΕ ώστε να αποτρέψει τον οποιονδήποτε να προβεί ξανά σε κίνηση εξαγοράς! Ταυτόχρονα δηλώνει ότι επιθυμεί τη συμμετοχή των παλαιμάχων που ο ΙΔΙΟΣ απέπεμψε σε ένα ...πολυμετοχικό ΟΦΗ!

Ο εντολοδόχος των Αθηνών έχει βαλθεί να στρέψει όλο τον κόσμο εναντίον του προκαλώντας από την ημέρα που ανέλαβε μονάχα ακραίες αντιδράσεις, παρακμή, μιζέρια, ανυποληψία, ηθική φθορά, διαπλοκή, ανοργανωσιά, σήψη και διάλυση.
Οι σημερινές εξαγγελίες του είναι μονάχα για λαϊκή κατανάλωση και για να αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.
Ομιλίτες! Μην τον πιστεύετε.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που στις 16 Αυγούστου 2005 θα έδιωχνε τη σαπίλα.
Ο ίδιος άνθρωπος που σας παραμύθιαζε δυο μήνες πριν ότι ο Τζόρβας ανήκει στον ΟΦΗ.
Ο ίδιος άνθρωπος που έδιωξε το Μαχλά και τον Κωνσταντινίδη.
Ο ίδιος άνθρωπος που κατάφερε να μείνει με 2 συμβούλους.
Ο ίδιος άνθρωπος που δεν αξιοποίησε δυο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευκαιρίες για συσπείρωση, διώχνοντας με τις πράξεις του τους 30 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό του ΟΦΗ στο ματς με το Λεβαδειακό και ακυρώνοντας στην πράξη το ιστορικό 4-1 επί του παο.
Αν του δώσετε άλλη μια ευκαιρία, υπογράφετε την καταδίκη του ΟΦΗ.
Δεν είμαστε σε προσωπική βεντέτα με τον άνθρωπο Βατσινά.
Αγωνιούμε για το αύριο της ομάδας.
ΚΟΣΜΕ ΤΟΥ ΟΦΗ
Ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξει μια και καλή η σελίδα στην ομάδα μας
Να σταματήσουν να μας εμπαίζουν οι διορισμένοι πρόεδροι και σύμβουλοι.
Να πάψει να γίνεται κουμάντο στην ομάδα από την Αθήνα.
να σταματήσει να αγνοείται επιδεικτικά το λαϊκό αίσθημα!!!
Την Κυριακή στις 13:00 καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στη μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από τη Χανιώπορτα με κατάληξη τη θύρα 19 του Παγκρητίου, όπου θα βρεθεί η έδρα μας για το ματς με το Θρασύβουλο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Οι σημερινές ανακοινώσεις του κυρίου Βατσινά δεν πείθουν ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο αγώνας για τη λευτεριά συνεχίζεται.

Η ανακοινωση απο τους SNAKES,που δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι συμβαινει στον ΟΦΗ.Και ειναι καλο να ΜΑΘΕΙ επιτελους ολη η Ελλαδα,οτι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΤΕΣ δεν θελουμε προεδρους μαριονετες,και αφεντικα εξ Αθηνων.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: