Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
12 - 10 - 2008

Αδέλφια ΟΜΙΛΙΤΕΣ ,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο γνωστός μαντιναδολογος και φερόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει κάνει μηνύσεις σε αδέλφια ομιλιτες βασιζόμενος σε ¨ παλιές καλές τεχνικές ¨ που είχαν χρησιμοποιήσει οι προκάτοχοι του.
Δεν γνωρίζουμε το λόγο που έγιναν αυτές οι μηνύσεις αν και όπως μας ενημέρωσαν είναι απόρροια της προχθεσινής ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ διαδήλωσης .Μιας διαδήλωσης που όπως ανέφεραν όλες οι εφημερίδες της επικράτειας πραγματοποιήθηκε χωρίς έκτροπα, αλλά ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι λυπουμεθα . Λυπουμεθα που ο άνθρωπος ( ; ) που ηγείται του ΟΦΗ πιστεύει ότι με τέτοιες τεχνικές μπορεί να καταστείλει την οργή και την αγανάκτηση του λαού του ΟΦΗ .
Λυπούμεθα που η μόνη κίνηση που μπόρεσε να σκεφτεί ήταν και η μοναδική για να ενταθούν ακόμα περισσότερο τα αίματα . Λυπούμεθα αν νομίζει ότι με τέτοιες εκφοβιστικές μεθόδους θα κάνουμε πίσω και θα σταματήσουμε τον αγώνα μας .
Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και καμία κίνηση αυτής της ποιότητας δεν θα μας αποτρέψει από το κυνηγήσουμε το όνειρο μας για ένα ΟΦΗ ελεύθερο , δυνατό , υπερήφανο ανεξάρτητο ..
Αν κάποιοι επιδιώκουν να αλλάξουν τον ΕΙΡΗΝΙΚΟ μέχρι τώρα χαρακτήρα των κινητοποιήσεων μας ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ το δικαίωμα μας να διαμαρτυρόμαστε είναι ή αφελείς ή γελοίοι .
ΟΙ αντιδράσεις αλλά και κινητοποιήσεις και θα συνεχιστούν αλλά και θα ενταθούν . Δεν είμαστε 47 άμυαλοι κύριε μου .
Δεν θα μας φιμώσεις . Έτσι απλά . Γιατί ούτε τσιράκια σου είμαστε ούτε υποτακτικοί σου . Προσοχή μόνο προσοχή !!.
Έχουμε στόχο να ξυπνήσουμε όλο τον κόσμο της ομάδας . Μην μας αναγκάσεις να αλλάξουμε τον στόχο. Αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό για αυτή την ομάδα που λες ότι αγαπάς , όπως και για τον υπέροχο κόσμο του που εσύ λες ότι αγαπάς τότε ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ και ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Μην λες ότι αγαπάς τον ΟΦΗ μόνο όποτε σε βολεύει να κερδίσεις χρόνο .
Αλήθεια . Τι κάνατε και σε ποια ασφάλεια αποταθήκατε όταν πριν από λίγες μέρες κάποιος σας αποκαλούσε και σας συνέκρινε με γνωστό θηλαστικό που φοβάται και που μόνο του προσόν είναι η ταχύτητα ; Δεν περιμένουμε απάντηση .
Αδέρφια ο αγώνας συνεχίζεται . ΟΛΟΙ μαζί για ένα ΟΦΗ των ονείρων μας …

ΦΥΓΕ , ΤΟ ΑΚΟΥΣ ; Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Οι τακτικες χουντας και φακελωματος εχουν περασει ανεπιστρεπτι..Αν καποιοι ακομα τα ονειρευονται,ας μετακομισουν σε αλλες χωρες,γιατι εδω η χουντα εχει πεσει..Αν δεν το καταλαβαν ακομα,ας το καταλαβουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: