Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Μαχλάς: «Θέλω τον ΟΦΗ»


Την επιθυμία του να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Νίκος Μαχλάς. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Κρητικών, δηλώνει επίσημα πως θα ηγηθεί μιας ομάδας επιχειρηματιών, ενώ αποκαλεί τον Φανούρη Βατσινά «φερόμενο ιδιοκτήτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Μαχλά:

«Ύστερα από τα τελευταία γεγονότα, των οποίων όλοι γίναμε μάρτυρες, νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να συντάξω τη παρούσα επιστολή. Όπως και ο περισσότερος κόσμος με τον οποίο μιλάω καθημερινά, αισθάνομαι
αγανάκτηση. Διάβασα με πολύ προσοχή τις επιστολές του προέδρου και φερόμενου ιδιοκτήτη της ομάδας μας που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ήλπιζα ότι έστω και την ύστατη αυτή στιγμή θα μπορούσε να αλλάξει συμπεριφορά, να σταματήσει να προσβάλει με τις πράξεις του και τα έργα του το τόπο μας, και επιτέλους να κάνει κάτι καλό για τον ΟΦΗ μας, χωρίς να λογαριάζει αποκλειστικά το προσωπικό του όφελος.

Έναν ΟΦΗ τον οποίο όλοι μας χαιρόμασταν κάποτε να βλέπουμε, που καμαρώναμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, και ο οποίος αναμφισβήτητα είχε γίνει ένα κομμάτι του Κρητικού λαού κάνοντας τον υπερήφανο.
Πλέον ο φερόμενος ιδιοκτήτης, αποκαλεί τους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας
σημαίες όταν η φτωχή του μνήμη ξεχνάει τι έκανε σε όποιους από αυτούς δεν
ακολούθησαν τον δρόμο της υποκρισίας. Σήμερα λοιπόν, όχι ξαφνικά αλλά μέσα στο αδιέξοδο που τον έχουν φέρει οι πράξεις του, θυμάται ότι οι σημαίες μιας ομάδας είναι κομμάτια από το σώμα της και δεν πρέπει να αποκόβονται από αυτήν.

Εάν δεν θέλετε κύριε Βατσινά όταν θα πέσει το φως να σας θυμάται ο κόσμος μόνο σαν μια σκιά στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΗ, τότε δείτε την πραγματικότητα και καταλάβετε πως δεν έχετε, ούτε εσείς αλλά ούτε και όσοι σας βοηθάνε σήμερα, το ειδικό βάρος να σηκώσετε το φορτίο αυτής της μεγάλης ομάδας και να εκπληρώσετε τις ελπίδες όλων των αγνών φιλάθλων της Κρήτης.

Αισθάνομαι πλέον την υποχρέωση, πάντα υπό τη συγκατάθεση και συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου μας, να ηγηθώ μιας συσπειρωμένης κίνησης οπαδών, φορέων και επιχειρηματιών, για να ξανά αλλάξουμε ύστερα από τόσα χρόνια την ιστορία αυτής της ομάδας. Ας γίνει όλο το νησί μια γροθιά και ας αλλάξουμε αυτά που μας ενοχλούν. Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω αλλά συνοψίζονται όλα σε ένα. Επιτέλους κύριε Βατσινά ότι έγινε, έγινε. Μπορείτε όμως να γραφτείτε στην ιστορία κάνοντας το καλύτερο για τον ΟΦΗ μας, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ»

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου επικρατεί φρενίτιδα ενθουσιασμού έπειτα από αυτή την εξέλιξη, κάτι που δείχνει χαρακτηριστικά τη στάση που θα κρατήσουν από εδώ και πέρα.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=10781&catid=24

Δεν υπάρχουν σχόλια: