Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΟΦΗ-ICBS=80-69


Με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν ο ΟΦΗ επικράτησε με 80-69 του ICBS και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.


Συνεχίζει απτόητος ο ΟΦΗ την φρενήρη πορεία του στις φετινές διοργανώσεις μετά και την επικράτηση του επί του ICBS με 80-69. Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου που πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στην επόμενη φάση θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου που γέμισε σχεδόν το κλειστό και βοήθησε τον ΟΦΗ να φτάσει σε αυτήν την μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Α2.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Παναγιώτης Μπαρλάς που πέτυχε 21 πόντους με επτά τρίποντα ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα παίρνοντας τις κρίσιμες επιθέσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αλέξης Τσακιρίδης με 15 πόντους. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πρώτος σκόρερ ήταν ο Νεοφυτίδης που πέτυχε 18 πόντους και δεύτερος σκόρερ ήταν ο Τσέσκοβιτς με 11.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν και ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 7-0. Το ICBS με πέντε πόντους του Νεοφυτίδης μείωσε σε 7-5 και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά με 9-11.

Ωστόσο ο ΟΦΗ με τον Μπαρλά να έχει διπλό ρόλο, τόσο εκτελεστή όσο και δημιουργού πήρε προβάδισμα πέντε πόντων με το κλείσιμο της δεύτερης περιόδου(22-17).

Στο δεύτερο ημίχρονο το ICBS χάρις σε εννέα πόντους του Τσέσκοβιτς πέρασε μπροστά στο σκορ με 37-43 ωστόσο με τον Μπαρλά να ευστοχεί σε τρία συνεχόμενα τρίποντα ο ΟΦΗ πήρε και πάλι προβάδισμα με 62-55.

Η έναρξη της τελευταίας περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 65-60 και από εκεί και πέρα δεν έχασαν καθόλου το προβάδισμα φτάνοντας στην μεγάλη νίκη-πρόκριση με 80-69.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/7/5217


Δεν υπάρχουν σχόλια: