Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Σκληρες ανακοινωσεις απο SNAKES,Τ.Ε.Ι. Club και Σ.Φ.Ο.Αθηνων

Πρόταση συνάντησης με ΠΑΕ ΟΦΗ

Όπως είναι γνωστό, μετά από πρόσκλησή μας από την ΠΑΕ ΟΦΗ είχαμε αρχικά συμφωνήσει να παραβρεθούμε σε συνάντηση που σκοπό θα είχε να μαθαίναμε κάποιες αλήθειες , όπως είχε χαρακτηριστικά πει ο κ. Βατσινάς, και αφού προηγουμένως είχαν γίνει δεκτά τα αιτήματά μας για τους όρους της συνάντησης.
Την επόμενη μέρα από την αποδοχή της πρόσκλησης, και εντελώς τυχαία, ανακαλύψαμε ότι ο κ. Βατσινάς δεν είχε ανακαλέσει τις μηνύσεις του προς τα 7 άτομα που είχαν μηνυθεί, αν και το είχε δηλώσει δημόσια ενώπιον και δημοσιογράφων, πριν 2 εβδομάδες. Ως εκ τούτου απορρίπτουμε κάθε πρόταση να βρεθούμε μαζί του στο ίδιο τραπέζι συνομιλιών. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βατσινάς μόνο για λόγους εντυπωσιασμού και αυτοπροβολής έκανε λόγο περί απόσυρσης των μηνύσεων ενώ η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ακόμα και στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η ομάδα μας ο Βατσινάς φέρεται υποκριτικά και με διάθεση εκδίκησης και χλευασμού προς τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι θέλει να μιλήσουμε για το καλό της ομάδας από την στιγμή που προσπαθεί με δόλιο τρόπο να μας εξωθήσει σε δήθεν συνομιλίες άνευ ουσιαστικού περιεχομένου.
Εάν ήθελε ο κ. Βατσινάς να μιλήσουμε για αλήθειες θα μπορούσε να το είχε πράξει στα 3 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ. Αντί αυτού, η προεδρία του βασιζόταν στο ψέμα και την υποκρισία, γεγονός που πιστοποιείται για μία ακόμα φορά με την μη απόσυρση των μηνύσεων. Θεωρούμε ότι ο κ. Βατσινάς είναι ένας αναξιόπιστος και αφερέγγυος συνομιλητής, ο οποίος δεν έχει πει ποτέ αλήθειες στον κόσμο του ΟΦΗ και παραμένει πρόεδρος μόνο γιατί τον εξιτάρει η ιδέα της προεδρικής καρέκλας μιας λαοφιλούς ομάδας όπως ο ΟΦΗ.
Τον καλούμε για μια ακόμα φορά να κάνει το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κάνει για το καλό της ομάδας: Να παραιτηθεί.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
Απο Snakes-ΤΕΙ Club

Πρόσκληση για ...αλήθειες!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία, για την περιβόητη συνάντηση των συνδέσμων οπαδών του ΟΦΗ, με τον κύριο Βατσινά .
Στην «εκδήλωση» λοιπόν αυτή, όπως την αποκαλεί ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Στέλιος Κατεργιανάκης, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας για να μας προσκαλέσει, ο πρόεδρος του ΟΦΗ θέλει να μας πει ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
…έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται.
Σας υπενθυμίζουμε κύριε Βατσινά, ότι από τα μέσα του Ιουνίου του 2005, που υποτίθεται ότι αγοράσατε τον ΟΦΗ, υποσχεθήκατε να δώσετε μια συνέντευξη τύπου, όπου θα δίνατε εξηγήσεις και θα αποδεικνύατε, ότι είστε ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν το κάνατε ποτέ.
Αντιθέτως, περιφρονούσατε τον κόσμο της ομάδας, με τηναλαζονική και αυταρχική συμπεριφοράσας, λέγοντας ότι δεν οφείλετε εξηγήσεις σε κανένα.
Τι «αλήθειες» λοιπόν να έρθουμε να ακούσουμε, μετά από 3 και πλέον χρόνια ψευτιάς και υποκρισίας;
Ακόμα και τώρα που οι πάντες είναι εναντίον σας, εξακολουθείτε να συμπεριφέρεστε με τον ίδιο τρόπο…
Οι μηνύσεις που κάνατε πρόσφατα εναντίον των 7 οπαδών της ομάδας μας και τις οποίες δηλώσατε ότι αποσύρετε, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την αδιαλλαξία σας και την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, αφού όπως μάθαμε, οι μηνύσεις ουδέποτε αποσύρθηκαν.
Μας έχετε αποδείξει κύριε Βατσινά τα 3 τελευταία χρόνια, ότι είστε ένας -ακόμη- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ και μάλιστα χειρίστου είδους...
Το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να συρρικνώσετε την ομάδα μας αγωνιστικά, οικονομικά και οπαδικά.
Καταφέρατε επίσης, να απομακρύνετε από κοντά σας, ανθρώπους που ξεγελάστηκαν και πίστεψαν σε εσάς. Καθώς και άλλους, που όταν συνειδητοποίησαν με τι είχαν να κάνουν και φρόντισαν να αποχωρήσουν.
Θεωρούμε λοιπόν ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να παραστούμε στην εκδήλωση σας.
Ξέρουμε καλά τι είδους «αλήθειες» λέτε και δεν επιθυμούμε να ακούσουμε άλλες.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας, για την ψυχική σας υγεία.

Σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό και ως ένδειξη καλής θελήσεως, αναλαμβάνουμε τα έξοδα της πρώτης επίσκεψης.
Απο Σ.Φ.Ο.Αθηνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: